Rádi bychom, abyste využili svého času s MUDr. Sukalovským co nejefektivněji a nic vás nepřekvapilo, proto vám podrobněji popíšeme, na co se připravit a jak návštěva probíhá.

Objednáváme na časový interval místo na konkrétní hodinu a minutu. Prosíme počítejte s tím, že v určeném časovém bloku vás pan doktor může kdykoli přijmout a dorazte včas na začátek objednaného intervalu. Při příchodu na recepci i v průběhu čekání vás budou sestřičky o aktuální situaci informovat. 

Proč to tak je? Diagnózy jsou různě náročné a dokud lékař klienta nevyšetří, nedokáže predikovat kolik času s ním stráví. Nespěcháme. Chceme, aby každý klient odcházel spokojený a na své otázky, vyšetření nebo zákrok měl dostatek lékařovy plné pozornosti.

Na recepci vyplníte krátký dotazník a poprosíme vás o předložení dokladu k ověření totožnosti, jak nám ukládá zákon o zdravotní dokumentaci. Konzultace je důkladná, počítejte, že v ordinaci strávíte cca 30 minut. 

Samotná konzultace zahrnuje:

  • Vstupní pohovor: Pan doktor s vámi probere celkovou anamnézu, tj. vaši lékařskou historii včetně léků, které užíváte. Předem si připravte názvy farmaceutik a dávkování. Pokud jste absolvovali vyšetření u jiných specialistů, která se vašeho aktuálního stavu týkají, přineste s sebou lékařské zprávy a nálezy.
  • Vyšetření konečníku: Prohlídka probíhá v leže na boku pomocí speciální optiky.
  • Shrnutí a další postup: Pan doktor diagnostikuje váš stav a doporučí vám optimální léčbu. Na recepci si rovnou můžete domluvit termín případného laserového zákroku.

Konzultace stojí 1500 Kč a hradí se na recepci buď v hotovosti, platební kartou nebo pomocí QR kódu.

Váháte, jestli se na vstupní prohlídku objednat? Mnohdy pomůže pročíst si problémy ostatních klientů a jejich řešení v naší online poradně. Pokud váš problém není příliš akutní, položte dotaz a to klidně i anonymně. Během několika pracovních dní vám pan doktor odpoví. 

Zeptejte se v naší online poradně